Centre de date

Suntem foarte exigenti atât fata de noi, cât si pentru partenerii nostri, de aceea am folosit criterii mai stricte în alegerea centrelor de date pentru serverele noastre:
1.
Disponibilitatea a cel putin doua surse de alimentare si a unui generator de rezerva
2.
Duplicarea obligatorie a tuturor echipamentelor pentru garantarea integrala a sigurantei
3.
Cel putin doua conexiuni cu fibra optica independente de la furnizorii de internet
4.
Un sistem modern de protectie împotriva atacurilor de tip DDoS
5.
Un sistem de securitate si supraveghere fiabil
6.
Cel mai experimentat personal cu cea mai înalta calificare

si acestea sunt doar principalele criterii de selectie:
Pentru a atinge cel mai înalt nivel, acordam atentie fiecarui detaliu.

si acum putem spune cu încredere ca serverele noastre sunt situate în cele mai bune centre de date din Olanda, Rusia si Moldova.

Vom oferi mai multa informatie despre fiecare din ele.

Serverius este cel mai mare centru de date din Olanda si cel mai popular din Uniunea Europeana, cu o infrastructura IT completa. Puterea canalului depaseste 2 Tbps. De asemenea, este present un sistem complex de protectie de la atacurile DDoS si cei mai buni experti din Europa.

Toate echipamentele pentru centre de date sunt achizitionate direct de la cei mai cunoscuti producatori. Acesta este standardul European înalt de calitate.

Centrul de date rus DataPro ofera telecomunicatii cu patru intrari.

si este pazit nu mai rau decât Pentagonul. Puteti accesa cladirea numai dupa ce ati trecut mai multe niveluri de protectie, inclusiv identificarea biometrica.

Alexhost este cel mai bun centru de date din Moldova.
Acesta este situat într-un buncar militar la o adâncime de 10 metri sub pamânt si este cu siguranta capabil de a supravietui chiar si un razboi nuclear.

Facilitatea este pazita de doua agentii independente, iar protectia DDoS este asigurata de compania româneasca Voxility.

Tot echipamentul se afla sunt sub control constant al specialistilor din centrul de date. Cu toate acestea, niciodata nu puteti fi prea siguri.
Prin urmare, personalul nostru monitorizeaza functionarea echipamentului din toate cele trei centre de date non-stop.
La urma urmei, este important pentru noi sa oferim garantii fiecarui client ca proiectele sale vor functiona la fel de bine ca si un ceas elvetian.